Winkelwagen

Eerste keer gebruiken

Hoe lang moet ik de massage gun opladen voor gebruik?

Zorg ervoor dat de massage gun volledig is opgeladen voordat je deze voor de eerste keer gaat gebruiken. Na 2 uur opladen is de batterij van de massage gun volledig opgeladen en klaar om de eerste keer te gebruiken. 

Hoe zet ik de massage gun aan?

De massage gun gaat aan in twee stappen. De eerste stap is om de batterij aan te zetten. Dit doe je met de on/off schakelaar aan de onderkant van de massage gun. Als je dit gedaan hebt licht het LCD-scherm op. Op het LCD-scherm is in het midden een powerknop te vinden. Wanneer je op deze knop drukt zal de massage gun starten met vibreren op vibratie stand 01.

Hoe werkt het LCD-display?

Het LCD-display heeft 2 indicaties. Het linker getal is de vibratie stand en het rechter getal is de batterij indicatie. Op het scherm zijn ook een (-) en een (+) te vinden. In het midden zit een powerknop. De massage gun begint met vibreren als je op de power knop drukt. Met het (+) kan je de vibratiestand opvoeren tot stand 30. Het rechter getal zal oplopen. Met het (-) kan je de vibratiestand verminderen. Het rechter getal zal verminderen.

Het linker getal op het display is de batterij indicatie. Deze zal tot 09 gaan wanneer de batterij van de massage gun volledig is opgeladen. 09 = 100% opgeladen.
De batterij indicatie zal langzaamaan verminderen naarmate de massage gun gebruikt wordt. Als de indicatie 03 aangeeft wordt het aangeraden om de massage gun weer volledig op te laden tot 09. 

Hoe bevestig ik de opzetstukken aan de massage gun?

De opzetstukken mogen met een draaiende beweging – en een beetje kracht – in het apparaat gezet worden. Duw het opzetstuk nog een keer extra aan en controleer of het opzetstuk goed vast zit door een klik te voelen als je aan het opzetstuk trekt. 
Om het ene opzetstuk met het andere opzetstuk te vervangen met het huidige opzetstuk weer met een draaiende – trekkende beweging uit het apparaat gehaald worden.

Wat betekenen de indicaties op het scherm?

De linker indicatie geeft het intensiteit niveau aan van 1 tot 30. Dit is te bedienen met de + en – toetsen. Rechts is de batterij indicatie. 10 = 100% opgeladen, 09 = 90% opgeladen, 03 = 30% opgeladen etc. 

Het wordt aangeraden om de massage gun even aan de oplader te leggen op het moment dat deze op 03 staat. Zo gaat de batterij het langste mee!

Updated on 2 april 2021