Winkelwagen

Garantie

Wat is de garantie op mijn aankoop?

Als dit product binnen een jaar na de aankoopdatum defect raakt door een productiefout in het materiaal of het apparaat werkt niet naar behoren, dan zal Muscqler dit defect gratis repareren, vervangen of een passende oplossing komen.

Deze garantie is uitgesloten:
(a) Schade is veroorzaakt door een ongeluk, misbruik, verkeerd gebruik of verkeerd transport.
(b) Eenheden die zijn onderworpen aan ongeoorloofde reparatie.
(c) Eenheden die niet worden gebruikt in overeenstemming met de veiligheidsinstructies en de gebruiksaanwijzing van de Muscqler Pro Fit.
(d) Schade die de productkosten overtreft.
(e) Verslechtering van het geleverde product als gevolg van abnormale opslag- en/of beschermende omstandigheden bij de klant.
(f) Het niet verstrekken van gedateerd bewijs van aankoop. In sommige staten en landen is een beperking van de schade niet toegestaan, zodat de voorgaande beperking mogelijk niet op u van toepassing is. Deze garantie garandeert specifieke wettelijke rechten, maar andere rechten kunnen van land tot land en van staat tot staat verschillen. Deze garantie service is beschikbaar via het bedrijfsbeleid en de procedures van Muscqler en alle Muscqler internationale distributeurs. 

Wat betekent de 100% tevredenheidsgarantie?

De 100% tevredenheidsgarantie betekent dat we pas stoppen wanneer jij als klant tevreden bent en je écht geholpen voelt. Wij zullen altijd flexibel met je meedenken naar een oplossing die het beste past in jouw situatie. 

Updated on 23 april 2021