Winkelwagen

Veilig gebruik

Hoe lang kan ik de massage gun veilig gebruiken?

De massage gun is verantwoord te gebruiken voor maximaal 60 aaneensluitende seconden op exact dezelfde plek. Wissel het af na deze tijd. Gebruik de massage gun niet langer dan 5 minuten per keer op dezelfde spiergroep.

Ik heb een pacemaker, mag ik deze massage gun gebruiken?

Nee, met een pacemaker wordt het afgeraden om gebruik te maken van de massage gun omdat de vibraties invloed kunnen hebben op de elektronica in het lichaam. 

Ik ben zwanger, mag ik deze massage gun gebruiken?

Nee, als je zwanger bent wordt het afgeraden om gebruik te maken van de massage gun omdat de vibraties impact kunnen hebben op de zwangerschap. 

Kan ik de massage gun gebruiken op de blote huid?

De massage gun mag gebruikt worden op de blote huid maar het wordt geadviseerd om over kleding heen te masseren. Gebruik de massage gun alleen op droge lichaam oppervlaktes, nooit op natte oppervlaktes. De massage gun is waterdicht maar vermijd vochtige oppervlaktes zoals een bezwete huid.

Kan ik de massage gun veilig gebruiken op harde oppervlaktes?

Gebruik de Muscqler massage gun alleen op het zachte spierweefsel met het juiste opzetstuk. Gebruik de massage gun nooit op het hoofd, botten of gevoelige lichaamsdelen. 

Mag ik door masseren als er een blauwe plek ontstaat?

Nee, Blauwe plekken kunnen het gevolg zijn van verkeerd gebruik van de massage gun. Stop direct als er een blauwe plek ontstaat. 

Mag een behandeling met de massage gun pijn doen?

Het gebruik van de massage gun mag geen pijn doen of oncomfortabel aanvoelen.Stop direct als je pijn ervaart van een behandeling.

Updated on 23 april 2021