Winkelwagen
Maak kennis met de Muscqler massage gun

Dé oplossing voor gespannen spieren.

Beter ontspannen, beter presteren, voel je lekkerder.

WAAROM ONTSPANNEN SPIEREN BELANGRIJK ZIJN OM JE BETER TE VOELEN

ICON1
1
De oorzaak van gespannen spieren: stress en onrust

Stress en onrust zorgen voor vastzittende en gespannen spieren. 80% van de spanningshoofdpijnen is te koppelen aan gespannen spieren waardoor jij je minder goed voelt.

ICON2
2
Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden

Ervaar je veel stress in je werk- of privéleven? Dan vertaald dat zich in gespannen spieren. Gespannen nek- en schouderspieren zijn de meestvoorkomende stressklacht.

ICON3
3
Regelmatige massage werkt tegen stressklachten

Door regelmatige massages wordt het lichaam getraind om volledig te ontspannen. Hierdoor ervaar je minder gespannen spieren. Stressklachten en hoofdpijn verdwijnen.

ICON4
4
Minder stress en beter presteren

Doordat je minder stressklachten ervaart houd je meer energie over om te doen wat je leuk vind. Gespannen spieren en de nare gevolgen hiervan zijn verleden tijd.

Waar helpt de Muscqler massage gun jou mee?

EEN ONTSPANNEN GEVOEL
Jij kan jezelf op elk moment van de dag terugtrekken voor een welverdiende massage. Masseer je gespannen spieren lekker los met een stand die prettig aanvoelt. Jij hebt je persoonlijke masseur vanaf nu binnen handbereik.
Meer energie door massage
Stressklachten en pijn vragen veel energie van lichaam en geest. Door de gespannen spieren te behandelen ervaar jij minder klachten waardoor je lichaam en geest rust vinden. Op deze manier houdt je energie over voor de dingen die jij leuk vindt om te doen.
Meer energie door massage

Gun jezelf een moment van ontspanning. Ga even lekker zitten en neem de tijd om jezelf te verwennen met een stevige massage. Je hebt het verdiend.

Ontspannen door intense vibratie

De Muscqler massage gun is in te stellen op 30 verschillende vibratie standen. Met een lage vibratie stand masseer je vooral de oppervlakte van je huid. Dit zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. Kippenvel gegarandeerd.
DIEP
DIEPE EN KRACHTIGE MASSAGE

Masseren in stilte en kalmte

De Muscqler massage gun is de stilste massage gun ooit. Vaak maken massage guns heel veel lawaai. Sommige massage guns produceren evenveel geluid als een stofzuiger! Dat is natuurlijk niet bevorderlijk om in alle rust te kunnen ontspannen…

Deze massage gun houdt rekening met jouw rust en is fluisterstil. Zo kan jij lekker masseren tijdens het Netflixen.

STIL
De meest stille massage gun ooit

Masseren in stilte en kalmte

De behandeling met de massage gun staat bekend als een van de beste manieren om te herstellen en om je fysieke en mentale prestaties te verbeteren. De massage gun wordt vaak gebruikt door sporters. Met een massage stimuleer je de doorbloeding in het lichaam waardoor je sneller herstelt. Bloed is de geleider van alle bouwstoffen die een lichaam nodig heeft. Zo kan je met de massage gun spierpijn en blessures behandelen. 

BLOEDSOMLOOP
Stimuleert de bloedsomloop

Vertrouwd door professionals

Veel professionele fysiotherapeuten werken dagelijks samen met Muscqler. Zij behandelen hun cliënten en geven de massage gun mee naar huis om verder te kunnen masseren. Ook professionele atleten, voetbalclubs uit de Eredivisie en sportbonden werken samen met Muscqler.
TOPSPORTER
Topsporter of niet, muscqler helpt jou

Wat zeggen onze gebruikers?

Mijn fysiotherapeut adviseerde mij om de Muscqler massage gun te gebruiken voor mijn gespannen spieren. Nu masseer ik mijn bovenlichaam iedere dag na het avondeten. Een fijn ontspanmoment na een lange werkdag.
Henri

Een score van 4.7 uit 5 op basis van 57 reviews. Bekijk alle 50 reviews van 5 sterren.

KWALITEIT
DE BESTE KWALITEIT

Door onze hoge kwaliteitsstandaard wordt de Muscqler massage gun ook vertrouwd door professionals.

UITPROBEREN
30 dagen uitproberen

Test onze massage gun 30 dagen uit. Ben je na 30 dagen testen niet overtuigd? Dan krijg je gewoon je geld terug.

TEVREDENHEIDSGARANTIE
100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn tevreden, wanneer jij tevreden bent. Registreer je product en krijg gratis een jaar extra garantie op je massage gun.

SUPPORT
Muscqler support

Het Muscqler CustomerCare team is dagelijks bereikbaar via livechat, telefoon en e-mail om jouw vragen te beantwoorden.

100% risicoloos

Probeer Muscqler nu voor 30 dagen

Je betaald alleen als het echt werkt voor jou. Werkt het niet?
Dan krijg jij het volledige aankoopbedrag terug.

Veelgestelde vragen

De Muscqler massage gun zorgt met gerichte vibraties voor de bevordering van het bloedsomloop rondom de spier waar gemasseerd wordt. Door deze bevorderde doorbloeding wordt er meer zuurstofrijk bloed naar deze spier gestuurd en worden afvalstoffen zoals melkzuur sneller afgevoerd. Lees de belangrijkste voordelen.

Verzorg je spieren makkelijker met de Muscqler massage gun. De massage gun wordt gebruikt door mensen die hun spierspanningen willen verlichten, spierpijn willen verminderen en sneller herstellen voor een volgende prestatie.

Een massage gun verlicht spierspanningen en knopen waardoor je spieren ontspannen en losser aan zullen voelen en jij je weer soepel kunt bewegen. Dit is niet alleen fijn wanneer je regelmatig traint, maar ook wanneer je last hebt van blessures of chronische pijn.

Ja, een behandeling met de massage gun staat bekend als een van de beste manieren om te herstellen. Door jouw spieren de juiste behandeling te geven met de MUSCQLER massage gun stimuleer je de doorbloeding en wordt het herstelproces versneld.

Bij de Muscqler massage gun komen 8 unieke opzetstukken die hun eigen werking hebben. Elke spier heeft een andere behandeling nodig voor het gewenste resultaat. Gebruik de verschillende opzetstukken in combinatie met elkaar. Met de handige behandelvideo’s weet hoe je de opzetstukken moet gebruiken bij de spier die jij wilt masseren.

Het is wetenschappelijk onderzocht dat het gebruik van degelijke massage guns de mobiliteit verbetert. Met de juiste behandeling vergroot je de range of motion (ROM), waardoor je soepeler kan bewegen.

Test onze massage gun 30 dagen uit. Ben je na 30 dagen testen niet overtuigd? Dan krijg je gewoon je geld terug.