Winkelwagen

Over Muscqler

Goed zorgen voor je lichaam was nog nooit zo belangrijk.
Muscqler is jouw recovery partner.

Onze missie

Onze belofte aan de wereld is dat wij het leven van mensen met spierklachten gaan verbeteren door intensieve spierverzorging te bieden. Wij focussen ons op kwaliteit. Daarom werken wij alleen samen met de beste professionals en experts uit het vakgebied. Om te zorgen dat jij maximaal resultaat boekt, zijn jouw spieren onze prioriteit.

We take care of your muscles.

WE TAKE CARE OF YOUR MUSCLES

Zo helpt Muscqler jou met jouw spieren

Een goede massage gun is voor veel verschillende doelen inzetbaar en wij kijken graag met je mee hoe we jou het beste kunnen helpen.

Wij bieden naast onze producten ook gericht en persoonlijk advies, want elk vraagstuk is uniek. Vertel ons waar jij de massage gun voor gaat gebruiken en je ontvangt een persoonlijk advies op maat. Dat doen wij omdat we het belangrijk vinden dat jij je écht geholpen voelt. 

Wij focussen ons op kwaliteit. Wij werken alleen maar samen met erkende partners uit het werkveld om jou optimale zorg te kunnen leveren.

MEER DAN EEN MASSAGE GUN

Wij zijn meer dan een merk dat alleen massage guns verkoopt. Wij geven om jou en doen er alles aan om jou te helpen met jouw spierklachten. Door technologie te combineren met persoonlijke aandacht helpt muscqler al duizenden mensen met het verzorgen van hun spieren. 

Wij willen creëren en impact maken. Jouw succes is ons succes. Met een jong en dynamisch team van professionals werken wij keihard aan ons doel: “levens verbeteren door optimale zorg te bieden met onze kennis en producten”.

MUSCQLER GROEIT IEDERE DAG

Sinds dag 1 werkt Muscqler samen met de beste topsporters, fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers van Nederland. Een snel groeiend merk is het gevolg van continue kwaliteitsverbetering, veel liefde en passie en natuurlijk het laten zien aan de wereld dat we nakomen wat we beloven.

Recovery partner van professionele atleten

Het perfecte verlengstuk van de fysiotherapeut of masseur =